قانونگذاران آمریکایی به دنبال اعمال قوانین بانکداری الکترونیک بر رمزارزها هستند
رئیس سازمان حفاظت از حقوق مصرفکننده ایالات متحده اعلام کرده که انتشار رهنمودی در مورد چگونگی جایگیری ارزهای دیجیتال در قوانین انتقال پول اینترنتی را بررسی میکند.
به گزارش کوین لند و به نقل از cointelegraph، بالاترین سازمان ایالات متحده در زمینه محافظت مالی مصرفکنندگان در نظر دارد از قانون انتقال پول الکترونیکی (EFTA) برای حفاظت از مصرفکنندگان در مقابل تراکنشهای ارز دیجیتال متقلبانه استفاده کند.
اندیشکده موسسه بروکینگز در تاریخ ۶ اکتبر کنفرانسی را در زمینه پرداخت برگزار کرد و در حاشیه آن، مدیر دفتر حمایت مالی از مصرفکننده (CFPB)، آقای روهیت چوپرا (Rohit Chopra) اعلام کرد که این سازمان بررسی قانون انتقال پول الکترونیکی در بخش دلارهای دیجیتال خصوصی و سایر ارزهای مجازی را در دستور کار خود قرار داده است.
چوپرا گفت:
در جهت کاهش آسیبهای ناشی از خطاها، هکها و نقل و انتقالات غیرمجاز، CFPB ارائه یک رهنمود جانبی به فعالین بازار را بررسی خواهد کرد. در این رهنمود تلاش شده تا به سوالات این افراد در مورد اعمال قانون انتقال پول الکترونیکی به دلارهای دیجیتال خصوصی و سایر ارزهای مجازی پاسخ داده شود.
EFTA که در سال ۱۹۸۷ تصویب شد، یک قانون فدرال است و مصرفکنندگان را در هنگام انتقال پول به صورت الکترونیکی محافظت میکند. این نقل و انتقالات میتوانند به وسیله کارتهای اعتباری، دستگاههای ATM یا حسابهای بانکی صورت گیرند، اما هدف نهایی از این قانون محدودسازی زیانهای ناشی از تراکنشهای تایید نشده مصرفکننده است.
مقررات مؤسسات مالی را ملزم میدارند به مصرفکنندگان اطلاع دهند که آیا آنها مسئول این جابجاییهای تایید نشده هستند یا خیر و اگر اینطور است، چه زمانی این اتفاق میافتد. افشای مسئولیت باید قبل از انجام اولین انتقال وجه الکترونیکی به حساب کاربر اطلاعرسانی شود.
چنین اقدامی از سوی سازمان حفاظت از مصرفکننده با افزایش بیش از ۱۵۰ درصدی هک پلتفرمهای رمزارزی نسبت به سال گذشته صورت گرفته و همچنین در حالی صحبتها درباره آن بیشتر شده که دادگاه کیفری سم بنکمن فرید (Sam Bankman-Fried) همبنیانگذار صرافی FTX، وارد هفته دوم خود میشود. بنکمن فرید به دسترسی و استفاده متقلبانه از داراییهای مشتریان این صرافی متهم شده است.
در ضمن صرافی FTX چند هفته پس از اعلام خبر ورشکستگی خود هک شد و بیش از ۴۰۰ میلیون دلار از داراییهای آن به سرقت رفت. چوپرا افزود که CFPB دستوراتی را به «برخی از شرکتهای بزرگ حوزه فناوری» ارسال کرده تا اطلاعاتی در مورد روشهای تجاری آنها در استفاده از دادههای شخصی و ارائه ارزهای خصوصی به دست آورد.
علاوه بر این، این سازمان قصد دارد برای بررسی مؤسسات غیربانکی که پلتفرمهای پرداخت را ارائه میدهند نیز اقدام کند.
چوپرا همچنین اظهار داشته که شورای نظارت بر ثبات مالی وزارت خزانهداری بهتر است برخی از فعالیتهای رمزارزی را به عنوان “فعالیتهای مهم پرداختی یا تسویه سیستمی» دستهبندی کند.
او گفت:
این امر به طور مثال میتواند شرایط نظارتی و ابزارهای مهمی را برای سایر آژانسها فراهم کند تا اطمینان حاصل شود که یک استیبل کوین واقعاً پایدار است.